Kruiswerk Zorgcollectief

Het Kruiswerk Zorgcollectief

Ook dit jaar kunnen wij u weer extra korting bieden op uw zorgverzekering bij VGZ, Zilveren Kruis en Menzis. Stap ook in het zorgcollectief van Kruiswerk Nederland en profiteer van korting op uw zorgverzekering! 

Via het Kruiswerk Zorgcollectief bieden we iedereen een passende zorgverzekering. Goed verzekerd zijn geeft een veilig en zeker gevoel. Daarnaast profiteert u als Kruiswerk lid van collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. En wist u dat uw partner en thuiswonende kinderen ook kunnen profiteren van die collectieve korting? Zo bespaart u al gauw € 100,- per persoon per jaar! Vergelijk uw huidige polis met ons aanbod, wij helpen u graag met een passende verzekering.

 

Een verzekering bij VGZ, Zilveren Kruis en Menzis

Kruiswerk Nederland biedt in 2019 collectieve korting aan op de zorgverzekeringen van VGZ, Zilveren Kruis en Menzis. De korting geldt zowel op basis- als op aanvullende verzekeringen. Op die manier is er voor iedereen een passende zorgverzekering.

 

Al verzekerd bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis?

Bent u lid van Kruiswerk Nederland en verzekerd bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis? Stap dan gemakkelijk in het collectief en maak gebruik van de ledenkorting op de collectieve zorgverzekering. Zo behoudt u dezelfde zorgverzekering, alleen met een betere prijs!

Bent u nog geen lid van Kruiswerk Nederland? Word dan nu lid en profiteer van de ledenkortingen op uw zorgverzekering. Klik hier voor aanmelden.

Let op: u kunt slechts van één collectieve korting bij één organisatie gebruikmaken.