stockfoto

Thuiskapper


Een gediplomeerde kapper komt bij u thuis om uw haar te wassen, knippen, föhnen, kleuren of permanenten. Het complete plaatje haarverzorging, maar dan bij u thuis!

Een kapper aan huis is handig voor iedereen. Zowel voor degenen die weinig tijd hebben als voor een gezin met kinderen en mensen die slecht ter been zijn. U kunt lekker thuis blijven en hoeft verder niets voor te bereiden. Onze thuiskappers nemen alles mee, zelfs de wasbak. Het voordeel van de kappers aan huis van Kruiswerk is dat zij niet gebonden zijn aan kantoortijden. Dat betekent dat u ook in de avonduren en in de weekenden een afspraak kunt maken. De kappers aan huis werken in het werkgebied Kruiswerk Achterhoek.

 

Behandelingen kapper aan huis

De werkzaamheden van een kapper aan huis zijn hetzelfde als in een kapsalon. Naast wassen, knippen en föhnen kunt u ook een afspraak maken voor een permanent of watergolf of om te verven of kleuren. Bekijk hier de prijzen per behandeling.

 

Kwaliteit gegarandeerd

De thuiskappers van Kruiswerk Achterhoek en Liemers zijn allemaal gediplomeerde vakmensen. Zij hebben minimaal vier jaar ervaring in een kapsalon en zijn allemaal in het bezit van het Mobella kapperskeurmerk. Door opleiding en regelmatige trainingen blijven de kappers op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken. De kwaliteit die zij leveren doet dus zeker niet onder voor een kapsalon.

 

Ledenvoordeel

Als u lid bent van Kruiswerk profiteert u in 2019 van de volgende voordelen:

✓ Eerste keer knippen geen € 16,50, maar  € 14,-

✓ Eerste keer knippen/föhnen € 23,50

✓ Knippen leden 65+ € 14,70

✓ Watergolf incl. knippen 65+ € 35,50

✓ Meer personen knippen op 1 adres: 10% korting (deze actie geldt voor elke klant van Mobella)

 

Aanvragen kapper aan huis

Wilt u een kapper aan huis aanvragen? Bel dan naar Kruiswerk Nederland op 088 – 17 17 330 (lokaal tarief) of vul het aanmeldformulier in.