Portrait Of Smiling Senior Man Driving Car
Bent u 75 jaar of ouder en in het bezit van een rijbewijs? Via Kruiswerk Nederland kunt u zich voordelig medisch laten keuren.

 

Als de verloopdatum van uw rijbewijs op of na uw 75e levensjaar valt, bent u verplicht zich te laten keuren voor een Klein en Groot Rijbewijs. Als u dit niet doet of wordt afgekeurd, kunt u uw rijbewijs niet verlengen en bent u niet langer bevoegd een voertuig te besturen. Naast de verloopdatum van het rijbewijs en uw leeftijd, is het ook belangrijk om veranderingen in uw gezondheid in de gaten te houden. Om de veiligheid van uzelf en andere weggebruikers te waarborgen, is het daarom raadzaam om u medisch te laten keuren voor een rijbewijs als u kampt met medische aandoeningen of bepaalde medicijnen gebruikte die uw rijvaardigheid kunnen beïnvloeden.

 

Herkeuring rijbewijs door Regelzorg

De rijbewijskeuringen voor ouderen die Kruiswerk aanbiedt, worden uitgevoerd door Regelzorg. Regelzorg is de specialist in het landelijk aanbieden van voordelige keuringen. Een geregistreerde keuringsarts voert de keuringen uit, geheel volgens de richtlijnen van het CBR. Regelzorg organiseert keuringen in verschillende locaties in de Achterhoek, waaronder Aalten, ’s-Heerenberg, Borculo, Doetinchem, Ulft en Winterswijk. Bekijk hier een
overzicht van keuringslocaties
. Als u uw postcode ingeeft bij de postcodefilter, verschijnt een selectie van de locaties bij u in de buurt.

 

Ledenvoordeel

De kosten voor een rijbewijskeuring voor rijbewijs B/E zijn vanaf € 45,- tot en met het officiële landelijke tarief van € 101,99. U betaalt het tarief vanaf € 35,- afhankelijk van de locatie waar de keuring plaatsvindt. Klik hier voor een overzicht van locaties, data en prijzen.

 

Afspraak maken rijbewijskeuring

Wilt u een afspraak maken voor een rijbewijskeuring bij u in de buurt? Bel met Regelzorg: 088 – 23 23 300 of maak online een afspraak.