Optician giving new glasses to customer for testing and trying. Eye doctor showing patient lenses. Professional optometrist in white coat.
De opticien van Kruiswerk Nederland komt gratis bij u thuis om uw ogen op te meten en advies op maat.

In veel gevallen gaat het zicht achteruit naarmate u ouder wordt. Een opticien biedt mogelijkheden om het ongemak dat dit met zich meebrengt te beperken of in sommige gevallen zelfs te verhelpen. Om te zorgen dat uw zicht zo lang mogelijk optimaal blijft, is het belangrijk dat u uw ogen minimaal eens in de twee jaar regelmatig laat controleren. De opticien van Kruiswerk komt gratis bij u thuis voor een oogmeting en oogdrukmeting!

Werkwijze opticien aan huis

  1. De opticien komt bij u thuis. Eerst bespreekt u eventuele klachten of bijzonderheden.
  2. Uw ogen worden gemeten. De oogmetingen die vervolgens worden uitgevoerd, zijn gelijk als in een normale optiek.
  3. U kiest uw montuur. Na de metingen is er gelegenheid om een nieuwe bril uit te zoeken. Er is volop keuze: de opticien heeft gemiddeld 250 monturen van verschillende prijsklassen en merken bij zich. Wilt u uw huidige bril graag houden? Dan kunt u ook nieuwe glazen in uw huidige montuur laten plaatsen.
  4. Uw bril wordt geleverd. Zodra uw bril klaar is, wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. De opticien komt de bril dan bij u brengen en passend maken. Dit is ook het moment waarop u de bril afrekent, dit kan contant en door middel van een pinbetaling.


Ledenvoordeel opticien aan huis

Als lid van Kruiswerk Nederland krijgt u

  • Gratis oogmeting aan huis;
  • Geen voorrijkosten;
  • 20% korting op nieuwe monturen
  • 10% korting op loepen en led-verlichting


Opticien aan huis aanvragen

Wilt u een opticien aan huis aanvragen? Bel 088 17 17 330 (lokaal tarief) of vul het contactformulier in.