Over shoulder view of senior man eating dinner at home
Een maaltijdservice is de perfecte oplossing voor als u weinig tijd heeft of (tijdelijk) niet in staat bent om te koken. Via Kruiswerk Nederland bestelt u voordelige warme en vriesverse maaltijden met 10% korting.

Vriesverse maaltijden

Onze maaltijdservice via Apetito biedt u een breed assortiment met keuze uit ruim 130 vriesverse maaltijden, diverse soepen en desserts. De maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na bereiding ingevroren. Op die manier blijven de smaak en voedingswaarden optimaal behouden. De maaltijden kunt u lange tijd in de vriezer bewaren en eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven. U heeft al een maaltijd vanaf € 5,49 inclusief bezorging! Leden krijgen 10% korting op de maaltijdkosten.

Warme maaltijden

Via Kruiswerk Nederland kunt u ook warme maaltijden bij u thuis laten bezorgen. De maaltijden worden tijdens het rijden opgewarmd in speciale ovens, zodat het eten perfect op temperatuur is zodra het bezorgd wordt. U heeft iedere week keuze uit een wisselende menukaart. Naast alleen een hoofdgerecht, kunt u ook soep en een toetje of stuk fruit als nagerecht bestellen. Een warme maaltijd kost € 8,56 en wordt gratis bij u thuisbezorgd. Leden krijgen 10% korting op de maaltijdkosten. Lees meer en bekijk het menu van de warme maaltijden.

Speciale voeding en diëten

Voor speciale dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij, vegetarisch en halal, kunt u ook bij onze maaltijdservice terecht. Voor mensen die problemen hebben met kauwen en/of slikken hebben zij een speciaal assortiment gepureerde en gemalen maaltijden ontwikkeld. Deze maaltijden zijn zo gemaakt dat de smaak ook na het pureren nog even herkenbaar en smakelijk is. Lees meer over de speciale voeding.

Voedingsinformatie

In de catalogus met het nieuwe assortiment wordt bij iedere maaltijd – in de vorm van pictogrammen – extra voedingsinformatie gegeven. Zo kunt u voortaan in één oogopslag zien of een maaltijd binnen uw dieet of voedingsgewoonte past.

Proefpakket aanvragen

Leden van Kruiswerk Nederland profiteren van de volgende voordelen bij Apetito:
✓ 10% korting op iedere maaltijdbestelling
✓ De keuze uit 130 verschillende maaltijden vanaf € 5,69 (incl. 10% ledenkorting vanaf € 5,12)
✓ Proefpakket van € 32,15 voor € 19,95
Het proefpakket bestaat uit vijf heerlijke maaltijden en is alleen geldig voor nieuwe klanten van Apetito