Blue Dutch tax envelope detail.
De belastinghulp van Kruiswerk Nederland helpt u voordelig met uw belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen, aan huis of per post. Leden krijgen gemiddeld 20% korting, afhankelijk van de aanvraag.

Service aan huis

U kunt een afspraak maken met onze belastingdeskundige bij u thuis. Op die manier kunt u samen de juiste documenten verzamelen voor uw aangifte of aanvraag. Als u lid bent van Kruiswerk Nederland betaalt u geen voorrijkosten voor een aan huis.

Enveloppenservice

Met de enveloppenservice stuurt u alle documenten die nodig zijn voor het voorbereiden van uw aangifte naar de belastingdeskundige op. Aan de hand van uw gegevens bereidt de adviseur uw aangifte voor en neemt telefonisch contact met u op om de aangifte met u door te nemen. Vervolgens wordt de aangifte ingediend en ontvangt u alle documenten, samen met een kopie van de aangifte, thuis.

 

Ledenvoordeel belastinghulp

Leden van Kruiswerk Nederland:

  • Geen voorrijkosten bij een bezoek aan huis van 1 februari t/m 30 april (van 1 mei t/m 31 januari: € 15,-).
  • Gratis een digitale kopie van de ingediende aangiftes/aanvragen. Tegen een extra betaling van € 5,- ontvangt u de kopie ook per post.
  • Gemiddeld € 25,- korting per aangifte.

Aanvragen belastinghulp

Wilt u gebruik maken van de belastinghulp aan huis? Bel met Kruiswerk Nederland op 088 17 17 330 (lokaal tarief) of vul het contactformulier in.