Close-up Of Woman With Plastered Leg Sitting On Couch At Home
De Vegro Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen voor alle leeftijden. Leden van Kruiswerk Nederland ontvangen 10% korting in de Vegro Thuiszorgwinkels.

 

Producten Thuiszorgwinkel

In de Vegro Thuiszorgwinkel kunt u terecht voor het kopen en huren van hulpmiddelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, welzijn, kraamtijd, slaap- en wooncomfort, sport en revalidatie. Ook voor het huren van krukken staan de medewerkers van Vegro graag voor u klaar.

Hulpmiddelen lenen

Tevens kunt u hier terecht voor het lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, douche- of toiletstoel, hoog-laagbed of anti-decubitus materiaal. Neem bij het huren of lenen van hulpmiddelen altijd uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt mee. Indien u lid bent van Kruiswerk Nederland is het handig om uw ledenpas mee te nemen.
Hulpmiddelen worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar en kunnen opgehaald worden in de winkel of worden binnen 1 werkdag thuisbezorgd op het door u gewenste tijdstip.

Ledenvoordeel Thuiszorgwinkel

Op vertoon van uw Kruiswerk Nederland lidmaatschapspas krijgt u 10% korting op het koop- en huurassortiment in de Vegro Thuiszorgwinkels. Wilt u uw product liever online bestellen? Kijk dan op www.vegro.nl en gebruik de code: Livelife2019. bij het bestelproces. Uw 10% korting wordt automatisch verrekend. Kijk voor de dichtstbijzijnde Thuiszorgwinkel op www.vegro.nl of bel voor meer informatie 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Onze medewerkers staan graag voor u klaar.